Ove godine svetski stručni sajam i konferencija o instrumentalnoj analizi, laboratorijskoj tehnologiji i biotehnologiji Analytica 2018 se održava u Minhenu u terminu 10./13.04.2018. Pozivamo Vas da i ove godine putujete sa nama. Molimo za blagovremene rezervacije jer je gužva u vreme održavanja ove manifestacije velika!

Podsećamo, sajam Analytica 2018 pokriva sledeće teme: analitička i dijagnostička oprema i metode, biotehnologija, hemija, hemikalije, laboratorijska dijagnostika, laboratorijska oprema, laboratorijski sistemi i dokumentacija, prirodne nauke, ispitivanje materijala, sigurnost na radu, kontrola kvaliteta, reagensi, servisi ...

Biće nam izuzetno drago da i ove godine budemo Vaš partner i na nas preuzmemo organizaciju Vašeg putovanja kako biste sve svoje vreme mogli posvetiti stručnim aktivnostima.

Putovanje na sajam
Analytica 2018

Kliknite na sliku ispod
Analytica 2018

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Minhen na sajam Analytica 2018 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim