Ove godine veliki stručni sajam prehrane i pića Anuga FoodTec se održava u terminu 20./23.03.2018. u Kelnu. Pozivamo Vas da nam i ove godine poklonite poverenje i putujete sa nama. Molimo za Vašu brzu reakciju jer je gužva u vreme održavanja ove manifestacije velika!

Podsećamo, sajam Anuga Foodtec 2018 upoznaće nas sa sledećom tematikom: proizvodna tehnologija, tehnologija punjenja i pakovanja, materijali za pakovanje, pakovanje, pomagala za pakovanje, automatizacija, obrada podataka, tehnologija kontrole i regulacije, sigurnost hrane i upravljanje kvalitetom, servisni pribor, ekološka tehnologija, biotehnologija, tehnologija hlađenja i klimatizacije, prenos, instalacije za transport i skladištenje, logistika, sastojci i pomoćni materijali, komponente, tehnologija montaže i površina, pribor, servisne firme, organizacije, izdavači ...

Biće nam izuzetno drago da i ove godine budemo Vaš partner i na nas preuzmemo organizaciju Vašeg putovanja, a kako biste sve svoje vreme mogli posvetiti poslovnim aktivnostima.

Putovanje na sajam
Anuga Foodtec 2018

Kliknite na sliku ispod
Anuga Foodtec 2018

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Keln na sajam Anuga Foodtec 2018 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim