Ove godine međunarodni stručni sajam na temu infrastrukture, upravljanja saobraćajem, sigurnosti i parkinga Intertraffic 2018 se održava u terminu 20./23.03.2018. u Amsterdamu. Pozivamo Vas da nam i ove godine poklonite poverenje i putujete sa nama. Molimo za blagovremene rezervacije jer je gužva u vreme održavanja ove manifestacije velika!

Podsećamo, sajam Intertraffic 2018 upoznaće nas sa sledećom tematikom: oprema za kontrolu saobraćaja i signalizaciju, signalizacija na putevima, planiranje saobraćaja i urbani razvoj, oprema i sistemi za inspekciju, detekcija, izgradnja i održavanje puteva, oprema za ulice, upravljanje infrastrukturom, automatizacija, detekcija i sprečavanje leda i snega, parkiranje, komunikacije, servis hitnih službi, javni prevoz, parkirališta, istraživanje i kontrola, opšta rasveta ...

Biće nam izuzetno drago da i ove godine budemo Vaš partner i na nas preuzmemo organizaciju Vašeg putovanja, a kako biste sve svoje vreme mogli posvetiti poslovnim aktivnostima.

Putovanje na sajam
Intertraffic 2018

Kliknite na sliku ispod
Intertraffic 2018

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

:

Naš predlog programa putovanja u Amsterdam na sajam Intertraffic 2018 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim