Ove godine svetski stručni sajam na temu rasvete, zvuka i druge scenske tehnologije Prolight + Sound 2018 se održava u Frankfurtu u terminu 10./13.04.2018. Pozivamo Vas da i ove godine putujete sa nama. Molimo za blagovremene rezervacije jer je gužva u vreme održavanja ove manifestacije velika!

Podsećamo, sajam Prolight and Sound 2018 pokriva sledeće teme: tehnologija rasvete, laserska tehnologija i efekti, specijalni pribor za tehnologiju rasvete, tehnologija pozornice, sistemi nosača, specifičan pribor za tehnologiju pozornice, oprema za ozvučenje, tehnologija za konferencije i komunikaciju, PA oprema, specifičan pribor za ozvučenje i PA opremu, projektori i tehnologija prikazivanja, kontrola medija i mreža, tehnologija kamera, tehnologija filma i videa, specifični pribor za tehnologiju medija, sigurnosna tehnologija, sigurnost uopšte, oprema, infrastruktura/opremanje, edukacije i obuke, stručni mediji, udruženja i institucije ...

Biće nam izuzetno drago da i ove godine budemo Vaš partner i na nas preuzmemo organizaciju Vašeg putovanja kako biste sve svoje vreme mogli posvetiti stručnim aktivnostima.

Putovanje na sajam
ProLight + Sound 2018

Kliknite na sliku ispod
Prolight and Sound 2018

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Frankfurt na sajam Prolight and Sound 2018 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim