Ove godine veliki međunarodni sajam nameštaja Salone del Mobile se odvija u Milanu u terminu 17/22.04.2018. Pozivamo Vas da i ove godine putujete sa nama. Molimo za blagovremene rezervacije s obzirom na veličinu događaja!

Sajam Salone Internazionale del Mobile se sastoji iz pet zasebnih celina:

SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE - Međunarodni sajam nameštaja (tematika sajma: spavaće sobe, kreveti,ormani, trpezarije, obedovanje i dnevne sobe, nameštaj za hale, dečiji nameštaj, prigodni nameštaj, stolovi i stolice, nameštaj od ratana, baštenski nameštaj, tapacirani nameštaj, stručni žurnali i publikacije, udruženja i organizaciije ...).

Salone Internazionale del Complemento d Arredo - Međunarodna izložba pribora za opremanje kuće (tematika: pribor, predmeti, ornamenti, tkanine, novine, magazini i stručna literatura, stručna udruženja i organizacije ...)

EUROCUCINA - Međunarodna izložba kuhinja (tematika: kuhinje od plastike i laminata, kuhinje od drveta, kuhinje od plastike i metala, lakirane i ugradne kuhinje, oprema za kuhinje, stručni magazini i izdanja, stručna udruženja i organizacije ...)

SALONE INTERNAZIONALE DEL BAGNO - Međunarodna izložba kupatila (tematika: nameštaj i oprema za kupatilo, tuš kabine i saune, sanitarije, radijatori, podni i zidni pokrivači, slavine, tuševi za kade i hidromasažne kade...)

SaloneSatellite - Manifestacija koja okuplja mlade perspektivne dizajnere...

Putovanje na sajam
Salone Internazionale del Mobile 2018

Kliknite na sliku ispod
Salone del Mobile 2018

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Milano na sajam Salone Internazionale del Mobile 2018 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim