Ove godine najznačajniji međunarodni sajmovi na temu cevi i žica Tube and Wire održaće se u Diseldorfu u terminu 16/20.04.2018. Podsećamo, radi se o događajima koji se odvijaju istovremeno svake druge godine. Pozivamo Vas da i ove godine putujete sa nama. Molimo za blagovremene rezervacije s obzirom na veličinu događaja!

Sajam TUBE - međunarodni stručni sajam cevi, pokriva oblasti kao što su: sirovine, cevi i pribor, mašine za proizvodnju cevi, obnovljene i prerađene mašine, alati za proizvodnu tehnologiju i pomoćni uređaji, merna i kontrolna tehnologija, testiranje, specijalističke oblasti, trgovina, cevi od gvožđa, materijala koji nije gvožđe i legura, plastike i kompozitnih materijala, fiberglasa, stakla, keramike, betona, armiranog betona i ostalog, cevovodi i OCTG tehnologija, profili i mašine ...

Sajam WIRE - međunarodni stručni sajam žica i kablova pokriva teme kao što su: mašine za proizvodnju i završnu obradu žica, proizvodni alati, pomoćni materijali u proizvodnji žice, materijali, specijalne žice i kablovi, merna i kontrolna tehnologija, test inženjering, specijalističke oblasti...

Biće nam izuzetno drago da i ove godine budemo Vaš partner i na nas preuzmemo organizaciju Vašeg putovanja kako biste sve svoje vreme mogli posvetiti stručnim aktivnostima.

Putovanje na sajam
Tube & Wire 2018

Kliknite na sliku ispod
Tube and Wire 2018

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Diseldorf na sajam Tube and Wire 2018 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim