Pozivamo vas da sa nama putujete u Šangaj na međunarodni sajam aluminijumskih proizvoda Aluminium China 2019, koji se ove godine održava u terminu 10/12.07.2019.

Sajam Aluminium 2019 pokriva sledeće teme: sirovine, primarni metalni proizvodi, polugotovi proizvodi, polufabrikati, aluminijumski proizvodi za specijalnu primenu, obrada površina, trgovina lakim metalima i reciklaža, postrojenja, mašine, pribor i oprema za proizvodnju aluminijuma, ekstrakcija, obrada i prečišćavanje, usluge, konsultacije, informacije, obrazovanje; Tehnologije kao što je vađenje aluminijuma, livenje i termalna obrada, tehnike obrade površina za spajanje delova, obrada metala, topljenje, postrojenja, fabrikacija i druge tehnologije; Proizvodi koji se koriste za izgradnju i konstrukcije, automatizacija, transport - komercijalna vozila, železnica, brodovi i vazduhoplovi, električni i elektronski uređaji, pakovanje, dugotrajnost u primeni ...

Putovanje na sajam
Aluminium China 2019

Kliknite na sliku ispod

Aluminium 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Šangaj na sajam Aluminium China 2019 možete pogledati OVDE.

U cenu aranžmana Aluminium 2019 je uključeno sledeće: povratni prevoz avionom ekonomskom klasom sa uključenim svim taksama u zemlji i inostranstvu na relaciji Beograd - Moskva - Šangaj, transferi na relaciji aerodrom - hotel - aerodrom u Šangaju, smeštaj u centralnoj zoni Šangaja u hotelu sa tri zvezde u dvokrevetnoj sobi (tuš-WC) na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto), stalna ulaznica za posetu sajmu (preregistracija), polisa zdravstvenog osiguranja tokom puta, organizacija i detaljne pisane informacije o putovanju.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam Aluminium China u Šangaj u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim