Pozivamo vas da sa nama putujete u Veronu na veliki međunarodni sajam niskogradnje Asphaltica + Samoter 2020. Sajam Asphaltica 2020 se održava u terminu 21/25.03.2020.

Asphaltica 2020 je izložba na temu industrije asfalta koja pokriva oblasti kao što su: oprema, tehnologije i sigurnost puteva (sirovine, mašine i oprema, tehnologije za aplikacije, servisi, sigurnost na putevima ...)

Samoter 2020 je izložba građevinskih mašina koja se fokusira na sledeće oblasti: iskopavanje zemlje, beton, bušenje, razbijanje, izgradnja puteva, podizanje, komponente, servisi...

Putovanje na sajam
Asphaltica + Samoter 2020

Kliknite na sliku ispod

Asphaltica + Samoter 2020

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Korišćenjem kontakt forme saglasni ste sa čuvanjem i korišćenjem podataka koje šaljete, a u skladu sa Izjavom o privatnosti naše stranice.

Naš predlog programa putovanja u Veronu na sajam Asphaltica + Samoter 2020 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam Asphaltica 2020 u Veronu u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim