Automechanika Shanghai 2018

Pozivamo Vas da sa nama putujete u Šangaj na sajam Automechanika Shanghai 2018 koji se ove godine održava u terminu 28.11./01.12.2018. Molimo za blagovremene rezervacije. Prijave su u toku!

Sajam Automechanika Shanghai 2018 posvećen je auto-industriji i obrađuje sledeće teme: auto delovi i komponente za pokretačku grupu, karoseriju, elektroniku, elektriku - sistemi i modeli za enterijer, eksterijer, upravljanje. Pribor i tuning: pribor za vozila, specijalna oprema, tuning, sistemi performansi, poboljšanje dizajna. Popravka i održavanje: oprema za servis i opravku vozila, popravka karoserija i farbanje, oprema za radionice, oprema za dilere, odlaganje otpada i reciklaža. IT i upravljanje: IT proizvodi, tržište razmene automobila, osiguranje, leasing, servisi za tehnički pregled vozila, upravljanje dilerskim sistemima, planiranje i izgradnja dilerskih mreža, marketing dilera. Servisne stanice i auto perionice: oprema za servisne stanice, održavanje automobila i pranje automobila ...

Putovanje na sajam
Automechanika Shanghai 2018

Kliknite na sliku ispod

Automechanika Shanghai 2018

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Šangaj na sajam Automechanika Shanghai 2018 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim