Bau 2019

Pozivamo Vas da putujete sa nama u Minhen na sajam BAU 2019. Ove godine veliki svetski sajam arhitekture, građevinskih materijala i sistema BAU se održava u terminu 14/19.01.2019. Molimo za blagovremene prijave!

Sajam građevinarstva BAU 2019 obrađuje sledeće teme: kamen/tlo, izgradnja ciglom, izgradnja krovova, kamen/sečeni kamen, pločice i keramika, podne obloge, hemijski proizvodi za građevinarstvo, građevinske mašine, aluminijum, mašine i alati za rad sa aluminijumom i čelikom, čelik-nerđajući čelik, cink, bakar, energija/građevinski sistemi, solarna tehnologija, kapije i sistemi za parkiranje, brave-oprema-sigurnost, vrata i prozori, drvo, staklo, automatizacija objekata-kontrola, BAU IT - IT rešenja za građevinsku industriju...

Putovanje na sajam
BAU 2019

Kliknite na sliku ispod

BAU 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Minhen na sajam BAU 2019 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim