Pozivamo vas da nam se pridružite i sa nama putujete na najveći svetski sajam građevinarstva Bauma 2019. Sajam Bauma se održava u terminu 08/14.04.2019. Prijave za putovanje su u toku!

Sajam Bauma se bavi sledećom tematikom: građevinska vozila, mašine za rudarstvo, građevinske mašine, oprema za podizanje tereta, vozila za rukovanje materijalima, građevinske posude, metalni alat u građevinarstvu, specijalni alati, mašine, gradnja betonom, mašine za proizvodnju betona, ramovi i skele, unapred izrađene betonske jedinice, mašine za građevinske materijale, malter, gips u građevinarstvu, građevinski materijali, tehnologija zupčanika i pokretača, mehanika fluida, pribor, servisi, tehnologija testiranja, merni sistemi, regulatorna i kontrolna tehnologija, komunikaciona tehnologija, komunikaciona tehnologija, navigaciona tehnologija, sigurnost na radu ...

U aranžman Bauma 2019 su uključeni SVI troškovi putovanja: povratni prevoz avionom ekonomskom klasom na relaciji Beograd-Minhen sa uključenim svim taksama u zemlji i inostranstvu, povratni transferi aerodrom-hotel u Minhenu, povratni transferi javnim gradskim prevozom na sajam prema programu, smeštaj u Minhenu po izboru u hotelu sa dve/tri/četiri zvezde u dvokrevetnoj sobi (tuš-WC) na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom, trodnevna ulaznica za sajam (69.-eur je cena na sajmištu), troškovi zdravstvenog osiguranja tokom puta, organizacija i detaljne pisane informacije o putovanju.

Putovanje na sajam
Bauma 2019

Kliknite na sliku ispod

Bauma 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Minhen na sajam Bauma 2019 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam Bauma 2019 u Minhen u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim