Pozivamo Vas da putujete sa nama u Hanover na sajam Domotex 2019 koji se ove godine održava u terminu 11/14.01.2019. Molimo za blagovremene prijave s obzirom na veličinu događaja!

Sajam tepiha i podnih obloga Domotex 2018 obrađuje sledeće teme: ručno izrađeni tepisi / krpare, mašinski tkani tepisi, podne prostirke od tekstila, prostirke od zida do zida - rolne, ploče i gotove prostirke, savitljive podne prostirke, ugovorno oblaganje podova, parket i druge obloge od drveta, laminati, prirodni kamen, keramičke pločice, vlakna, prediva i tekstil, tehnologija postavljanja, oprema za postavljanje, čišćenje i održavanje, prezentacija proizvoda, stručna literatura, stručna udruženja, dizajn i druge usluge, ugovorni odnosi - u oblasti arhitekture i unutrašnjeg dizajna ...

Putovanje na sajam
Domotex 2019

Kliknite na sliku ispod

Domotex 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Hanover na sajam Domotex 2019 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim