Pozivamo vas da sa nama putujete u Hanover na međunarodni sajam tepiha i podnih prostirki Domotex 2020. Sajam Domotex 2020 se ove godine održava u terminu 10/13.01.2020.

Domotex 2020 pokriva sledeće teme: ručno izrađeni tepisi / krpare, mašinski tkani tepisi, podne prostirke od tekstila, prostirke od zida do zida - rolne, ploče i gotove prostirke, savitljive podne prostirke, ugovorno oblaganje podova, parket i druge obloge od drveta, laminati, prirodni kamen, keramičke pločice, vlakna, prediva i tekstil, tehnologija postavljanja, oprema za postavljanje, čišćenje i održavanje, prezentacija proizvoda, stručna literatura, stručna udruženja, dizajn i druge usluge, ugovorni odnosi - u oblasti arhitekture i unutrašnjeg dizajna...)

U aranžman Domotex su uključeni SVI troškovi putovanja, pa naknadnih doplata na licu mesta nema.

Putovanje na sajam
Domotex 2020

Kliknite na sliku ispod

Domotex 2020

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Korišćenjem kontakt forme saglasni ste sa čuvanjem i korišćenjem podataka koje šaljete, a u skladu sa Izjavom o privatnosti naše stranice.

Naš predlog programa putovanja u Hanover na sajam Domotex 2020 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam Domotex 2020 u Hanover u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim