Pozivamo Vas na putovanje u Nirnberg na sajam Embedded World 2019 koji se ove godine održava u terminu 26./28.02.2019. Kontaktirajte nas, prijave su u toku!

Sajam Embedded World 2019 pokriva sledeće oblasti: Hardware: komponente, moduli, sistemi za razne aplikacije; Alati: hardware, software, Primena softvera: BIOS, operativni sistemi u stvarnom vremenu, virtuelizacija, software za vizuelizaciju, internet browser, komunikacioni softver, softver za daljinsko upravljanje uređajima, ostali aplikacioni softver; Usluge: razvoj sistema, proizvodnja elektronike, sertifikacija i odobravanje, konsalting, obuka, stručni mediji i komunikacioni servisi, knjige, ostali servisi ...

U aranžman Embedded World 2019 su uključeni sledeći troškovi putovanja: prevoz avionom ekonomskom klasom na relaciji Beograd-Frankfurt-Beograd sa uključenim svim taksama u zemlji i inostranstvu, povratni prevoz “ICE” vozom (II razred) na relaciji aerodrom Frankfurt - Nirnberg, smeštaj u hotelu sa tri zvezde u širem centru Nirnberga u dvokrevetnoj sobi (tuš-wc) na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom, ulaznica za izložbu, troškovi zdravstvenog osiguranja za vreme puta, organizacija i detaljna informacije o putovanju.

Putovanje na sajam
Embedded World 2019

Kliknite na sliku ispod

Embedded World 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Nirnberg na Embedded World 2019 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na Embedded World 2019 u Nirnberg u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim