Pozivamo vas da sa nama putujete u Nirnberg na veliki međunarodni sajam integrisane elektronike Embedded World 2020. Sajam Embedded World 2020 se održava u terminu 25/27.02.2020.

Sajam Embedded World 2020 pokriva sledeće oblasti: Hardware: komponente, moduli, sistemi za razne aplikacije; Alati: hardware, software - Primena software: BIOS, operativni sistemi u stvarnom vremenu, virtuelizacija, software za vizuelizaciju, internet browser, komunikacioni softver, softver za daljinsko upravljanje uređajima, ostali aplikacioni softver; Usluge: razvoj sistema, proizvodnja elektronike, sertifikacija i odobravanje, konsalting, obuka, stručni mediji i komunikacioni servisi, knjige, ostali servisi....U osnovni aranžman Embedded World 2020 su uključeni svi troškovi putovanja, pa doplata na licu mesta NEMA!

Putovanje na sajam
Embedded World 2020

Kliknite na sliku ispod

Embedded World 2020

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Korišćenjem kontakt forme saglasni ste sa čuvanjem i korišćenjem podataka koje šaljete, a u skladu sa Izjavom o privatnosti naše stranice.

Naš predlog programa putovanja u Nirnberg na sajam Embedded World 2020 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam Embedded World 2020 u Nirnberg u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim