Pozivamo vas da nam se pridružite i sa nama putujete u Hanover na međunarodni sajam Emo 2019, koji se ove godine održava u terminu 16/21.09.2019.

Sajam EMO 2019 bavi se obradom metala, i bliže pokriva sledeće teme: alatne mašine za sečenje metala, alatne mašine za oblikovanje metala, metalne ploče, mašine za proizvodnju žica i cevi, NC tehnologija, fleksibilna automatizacija, CAD / CAM / CIM, precizni alati, dijamantski alati, informacione tehnologije, hardware i software, internet, uređaji za učvršćivanje, industrijska elektronika, industrijski roboti, senzori i dijagnostička tehnologija, merenje i testiranje, termalne mašine, mehanički, hidraulični, električni i elektronski pribor za obradu metala, specijalističke publikacije...

U aranžman EMO 2019 uključeni su SVI troškovi putovanja, te doplata na licu mesta NEMA!

Putovanje na sajam
EMO 2019

Kliknite na sliku ispod

Emo 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Korišćenjem kontakt forme saglasni ste sa čuvanjem i korišćenjem podataka koje šaljete, a u skladu sa Izjavom o privatnosti naše stranice.

Naš predlog programa putovanja u Hannover na sajam Emo 2019 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam Emo 2019 u Hanover u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim