Pozivamo vas da nam se pridružite i sa nama putujete u Istanbul na međunarodni sajam pakovanja Eurasia Packaging 2019, koji se ove godine održava u terminu 23/26.10.2019.

Sajam Eurasia Packaging 2019 se fokusira na sirovine i mašine za pakovanje proizvoda...

U aranžman Eurasia Packaging 2019 uključeni su sledeći troškovi putovanja: prevoz avionom ekonomskom klasom na relaciji Beograd–Istanbul–Beograd sa uključenim svim taksama u zemlji i inostranstvu, transferi aerodrom–hotel–aerodrom u Istanbulu, smeštaj u Istanbulu u centralnoj zoni grada u hotelu sa tri zvezde u dvokrevetnim sobama (tuš-WC) na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom, stalna ulaznica za sajam (preregistracija), zdravstveno osiguranje tokom puta, organizacija i detaljne pisane informacije o putovanju.

Putovanje na sajam
Eurasia Packaging 2019

Kliknite na sliku ispod

Eurasia Packaging 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Korišćenjem kontakt forme saglasni ste sa čuvanjem i korišćenjem podataka koje šaljete, a u skladu sa Izjavom o privatnosti naše stranice.

Naš predlog programa putovanja u Istanbul na sajam Eurasia Packaging 2019 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam Eurasia Packaging 2019 u Istanbul u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim