Pozivamo vas da sa nama putujete u Nirnberg na međunarodni sajam livenja pod pritiskom Euroguss 2020. Sajam Euroguss 2020 se održava u terminu 14/16.01.2020.

Sajam Euroguss pokriva sledeće oblasti: livnice, mašine i postrojenja za livenje, periferni uređaji i sistemi, kalupi i pribor, brza izrada prototipova / brza izrada alata, agensi za razdvajanje / radni materijali, legure / metali, post tretman odlivaka, CNC tretman, očvršćavanje i površinska tehnologija, merenje / kontrolna i regulaciona tehnologija, obezbeđenje kvaliteta, / kontrola, testiranje materijala, pogonska tehnologija, transport i manipulacija, ekološka zaštita / tretman otpada, / zaštita na radu, kompletna rešenja za livnice, kontrolni sistemi za livnice, CAD, CAM, DNC, CAE, PPS, CAQ i CASE sistemi, metode simulacija i kompjuterizacije, istraživanje / razvoj / servisi, inženjering, udruženja / tehnička literatura...

U aranžman Euroguss su uključeni SVI troškovi putovanja, pa naknadnih doplata na licu mesta nema!

Putovanje na sajam
Euroguss 2020

Kliknite na sliku ispod

Euroguss 2020

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Korišćenjem kontakt forme saglasni ste sa čuvanjem i korišćenjem podataka koje šaljete, a u skladu sa Izjavom o privatnosti naše stranice.

Naš predlog programa putovanja u Nirnberg na sajam Euroguss 2020 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam Euroguss 2020 u Nirnberg u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim