Pozivamo vas da sa nama putujete u Pariz na međunarodnu izložbu prehrane Fi Europe 2019. Sajam Fi Europe 2019 se ove godine održava u terminu 03/05.12.2019.

Sajam Fi Europe pokriva sledeće teme: revizija usluga, ispitivanje hemijskih ostataka i pesticida, sertifikacija, čišćenje, uslužni konsalting,upravljanje bezbednošću hrane i higijenom, zaštita i skladištenje hrane, ozračenost, sterilizacija, tehnologija pasterizacije, laboratorijska oprema, instrumenti i snabdevanje, logistika, transport, mikrobiološko ispitivanje i identifikacija, oprema za pakovanje, tehnologija snabdevanja, razvoj proizvodnje, publikacije, knjige i časopisi, pravni eksperti, obezbeđenje kvaliteta i kontrola, oprema za ispitivanje, obuka i razvoj...

Putovanje na sajam
Fi Europe 2019

Kliknite na sliku ispod

Fi Europe 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Korišćenjem kontakt forme saglasni ste sa čuvanjem i korišćenjem podataka koje šaljete, a u skladu sa Izjavom o privatnosti naše stranice.

Naš predlog programa putovanja u Pariz na sajam Fi Europe 2019 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam Fi Europe 2019 u Pariz u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim