Pozivamo vas da nam se pridružite i sa nama putujete u Keln veliki sajam igara i elektronske zabave Gamescom 2019, koji se ove godine održava u terminu 20/24.08.2019.

Sajam Gamescom 2019 će obradovati gejming zajednicu sledećim aktuelnim temama: elektronska zabava, hardware (PC, konzole), software (igre, edukativna zabava, informaciona zabava), mobilne i online igre, edukacija, udruženja/organizacije, mediji, servisi...

U aranžman Gamescom 2019 uključeni su svi troškovi putovanja, što znači da skrivenih troškova i naknadnih doplata na licu mesta NEMA!

Putovanje na sajam
Gamescom 2019

Kliknite na sliku ispod

Gamescom 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Korišćenjem kontakt forme saglasni ste sa čuvanjem i korišćenjem podataka koje šaljete, a u skladu sa Izjavom o privatnosti naše stranice.

Naš predlog programa putovanja u Keln na sajam Gamescom 2019 možete pogledati OVDE.

U aranžman Gamescom 2019 su uključeni sledeći troškovi: prevoz avionom ekonomskom klasom na relaciji Beograd – Diseldorf - Beograd sa uključenim svim taksama u zemlji i inostranstvu, povratni prevoz na relaciji aerodrom Diseldorf - hotel i hotel-sajmište javnim gradskim prevozom, smeštaj u hotelu sa tri zvezde u centralnoj zoni Diseldorfa u dvokrevetnoj sobi (tuš-WC) na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom, trodnevna ulaznica za manifestaciju (važi utorak - četvrtak; inače cena na sajmištu je 100.-Eur), troškovi zdravstvenog osiguranja za vreme boravka u Nemačkoj, organizacija i detaljne pisane informacije o putovanju.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam Gamescom 2019 u Keln u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim