Pozivamo Vas da nam se i ove godine pridružite i sa našom agencijom otputujete u Hanover na veliku međunarodnu izložbu na temu komercijalnih vozila IAA 2018. Sajam IAA se ove godine održava u terminu 20/27.09.2018. Molimo za blagovremene rezervacije s obzirom na veličinu događaja!

Ovogodišnja tematika izložbe IAA pokriva oblasti kao što su: kamioni/traktori, laka komercijalna vozila (dostavni kombiji), autobusi (uključujući minibuseve), specijalna motorna vozila, prikolice, karoserije i kontejneri, unutrašnjost vozila - oprema, delovi i pribor, logistika u transportu, oprema za servisiranje, popravku i održavanje, literatura, periodična štampa i slične publikacije, prezentacija organizacija, kompanije i vlasti, modeli automobila, servisi, proizvodi i novi koncepti za e-mobilnost...

Putovanje na sajam
IAA 2018

Kliknite na sliku ispod

IAA 2018

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Hanover na izložbu IAA 2018 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim