Pozivamo vas da sa nama putujete u Frankfurt na međunarodni sajam automobila IAA 2019 koji se ove godine održava u terminu 12/22.09.2019.

Sajam IAA 2019 se fokusira na sledeću tematiku: putnički automobili, specijalna motorna vozila, motorna vozila sa dva ili tri točka, E-Mobilnost i IT za automobile, delovi i pribor, prikolice, modeli automobila, proizvodi za korišćenje, održavanje i popravku motornih vozila, profesionalna literatura i periodična štampa, organizacije i korporacije vezane za inženjering motornih vozila za puteve, saobraćaj, poslovi transporta. Zaštitna odeća, tuning, telematika, servisi, test vožnje...

U aranžman IAA 2019 uključeni su sledeći troškovi putovanja: povratni prevoz avionom ekonomskom klasom na relaciji Beograd - Frankfurt sa uključenim svim taksama u zemlji i inostranstvu, povratni transferi aerodrom - hotel, smeštaj u hotelu sa tri zvezde u centralnoj zoni grada u dvokrevetnoj sobi (tuš-WC) na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom, dvodnevna ulaznica za posetu sajmu, troškovi zdravstvenog osiguranja tokom putovanja, organizacija i detaljne informacije o putovanju.

Putovanje na sajam
IAA 2019

Kliknite na sliku ispod

IAA 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Korišćenjem kontakt forme saglasni ste sa čuvanjem i korišćenjem podataka koje šaljete, a u skladu sa Izjavom o privatnosti naše stranice.

Naš predlog programa putovanja u Frankfurt na sajam IAA 2019 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam IAA 2019 u Frankfurt u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim