Pozivamo vas da sa nama putujete u Amsterdam na međunarodni sajam IBC 2019, koji se ove godine održava u terminu 13/17.09.2019.

Sajam IBC 2019 posvećen je sledećim temama: oprema za emitovanje, kamere, sistemi, audio, radio, sateliti, kablovi, HDTV, prenosni uređaji, multimedia, film, televizija, rasveta, desktop video, webcasting, widescreen, internet, produkcija i post-produkcija, DAB, DBS, DST, DTT, MPEG, broadband, mediji preko IP, interaktivna TV, arhiviranje, D-cinema...

U aranžman IBC 2019 uključeni su sledeći troškovi putovanja: prevoz avionom ekonomskom klasom na relaciji Beograd-Amsterdam-Beograd sa uključenim svim taksama u zemlji i inostranstvu, transferi aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u Amsterdamu u hotelu sa tri zvezde u predgrađu Amsterdama u dvokrevetnoj sobi (tuš-WC) na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom, troškovi zdravstvenog osiguranja, organizacija i detaljne pisane informacije o putovanju.

Putovanje na sajam
IBC 2019

Kliknite na sliku ispod

IBC 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Korišćenjem kontakt forme saglasni ste sa čuvanjem i korišćenjem podataka koje šaljete, a u skladu sa Izjavom o privatnosti naše stranice.

Naš predlog programa putovanja u Amsterdam na sajam IBC 2019 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam IBC 2019 u Amsterdam u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim