Pozivamo Vas na putovanje u Istanbul na sajam IFAT 2019 koji se ove godine održava u terminu 28/30.03.2019. Kontaktirajte nas, prijave su u toku!

Sajam IFAT 2019 se bavi ekološkim tehnologijama i pokriva sledeće oblasti: dobijanje vode, desalinizacija, tretman vode i kanalizacija, distribucija vode, odlaganje otpada i reciklaža, dobijanje energije od otpada, energetska efikasnost, ekološka zaštita, ekološko upravljanje i servisi u vezi sa vodom i otpadnim vodama...

U aranžman IFAT 2019 su uključeni sledeći troškovi putovanja: prevoz avionom ekonomskom klasom na relaciji Beograd–Istanbul–Beograd sa uključenim svim taksama u zemlji i inostranstvu, transferi aerodrom–hotel–aerodrom u Istanbulu, smeštaj u Istanbulu u centralnoj zoni grada u hotelu sa tri zvezde u dvokrevetnim sobama (tuš-WC) na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom, stalna ulaznica za sajam (preregistracija), zdravstveno osiguranje tokom puta, organizacija i detaljne informacije o putovanju.

Putovanje na sajam
IFAT 2019

Kliknite na sliku ispod

IFAT 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Istanbul na sajam IFAT 2019 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam IFAT 2019 u Istanbul u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim