Imm 2020

Pozivamo vas da sa nama putujete u Keln na međunarodni sajam nameštaja Imm 2020. Sajam Imm 2020 se održava u terminu 13/19.01.2020.

Aranžman Imm 2020 uključuje su sledeće usluge: prevoz avionom ekonomskom klasom na relaciji Beograd–Diseldorf–Beograd sa uključenim svim taksama u zemlji i inostranstvu, povratni transferi aerodrom Diseldorf - hotel gradskim prevozom, smeštaj po izboru u hotelu sa dve zvezde u centralnoj zoni Diseldorfa ili u hotelu sa tri zvezde u širem centru Kelna u dvokrevetnoj sobi (tuš-WC) na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom, povratni prevoz javnim gradskim prevozom na relaciji hotel-sajmište prema programu, stalna ulaznica za izložbu, troškovi zdravstvenog osiguranja za vreme boravka u Nemačkoj, organizacija i detaljne pisane informacije o putovanju.

U aranžman Imm su uključeni SVI troškovi putovanja, pa naknadnih doplata na licu mesta nema. Raspoloživa su dva različita termina putovanja!

Putovanje na sajam
Imm 2020

Kliknite na sliku ispod

Imm 2020

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Korišćenjem kontakt forme saglasni ste sa čuvanjem i korišćenjem podataka koje šaljete, a u skladu sa Izjavom o privatnosti naše stranice.

Naš predlog programa putovanja u Keln na sajam Imm 2020 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam Imm 2020 u Keln u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim