Pozivamo vas da sa nama putujete u Amsterdam na veliku međunarodnu izložbu integrisanih sistema ISE 2020. Sajam ISE 2020 se održava u terminu 11/14.02.2020.

Sajam ISE 2020 pokriva sledeće oblasti: audio, kontrolni sistemi, interfacing i distribucija, display i projekcija, ekološka kontrola, kućna mreža i automatizacija, bezbednost, rigging, rental i staging, osvetljenje, software, tele / podaci komunikacija, video produkcija, streaming medija, digitalno označavanje, IP komunikacija i saradnja, video konferencija i tehnologije ...

U aranžman ISE 2020 su uključeni SVI troškovi putovanja. Naknadnih doplata na licu mesta NEMA!

Putovanje na sajam
ISE 2020

Kliknite na sliku ispod

ISE 2020

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Korišćenjem kontakt forme saglasni ste sa čuvanjem i korišćenjem podataka koje šaljete, a u skladu sa Izjavom o privatnosti naše stranice.

Naš predlog programa putovanja u Amsterdam na sajam ISE 2020 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam ISE 2020 u Amsterdam u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim