Pozivamo Vas na putovanje u Frankfurt na sajam ISH 2019 koji se ove godine održava u terminu 11/15.03.2019. Kontaktirajte nas, prijave su u toku!

Sajam ISH pokriva sledeće oblasti: ISH Energija: dobijanje toplote, sistemi za grejanje, prenos toplote, biomasa, tehnologija ispusta, kamini. Prenos toplote: ventili, stanice, oprema, hlađenje, tehnologija klimatizacije i ventilacije, sistem, sobe, automatizacija objekata, oprema za merenje i testiranje, upravljanje energijom. ISH voda: kupatilo, instalaciona tehnologija, alati i montaža...

U aranžman ISH 2019 su uključeni SVI troškovi putovanja: povratni prevoz avionom ekonomskom klasom na relaciji Beograd - Frankfurt sa uključenim svim taksama u zemlji i inostranstvu, povratni transferi aerodrom-hotel i svakodnevni povratni transfer hotel-sajam prema programu javnim prevozom, smeštaj u hotelu sa dve ili tri zvezde u širem centru grada u dvokrevetnoj sobi (tuš-WC) na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom, stalna ulaznica za posetu sajmu (46.-evra), troškovi zdravstvenog osiguranja tokom putovanja, organizacija i detaljne informacije o putovanju.

Putovanje na sajam
ISH 2019

Kliknite na sliku ispod

ISH 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Frankfurt na sajam ISH 2019 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam ISH 2019 u Frankfurt u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim