Pozivamo vas da nam se pridružite i sa nama putujete u Peking na sajam ISH CIHE 2019 koji se ove godine se održava u terminu 06/08.05.2019.

Sajam ISH CIHE pokriva sledeće oblasti:oprema i instalacije za grejanje, proizvodi za klimatizaciju i ventilaciju, obnovljive energije, tehnnika solarne energije i upotrebe solarne energije, instalacione tehnike i oprema, tretman vode i oprema za vodoinstalatere ...

Aranžman ISH CIHE obuhvata sledeće troškove putovanja: povratni prevoz avionom ekonomskom klasom sa uključenim svim taksama u zemlji i inostranstvu na relaciji Beograd - Moskva - Peking, transferi na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom u Pekingu, smeštaj u centralnoj zoni grada u hotelu sa tri zvezde u dvokrevetnoj sobi (tuš-WC) na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto), stalna ulaznica za posetu sajmu (preregistracija), polisa zdravstvenog osiguranja tokom puta, organizacija i detaljne pisane informacije o putovanju.

Putovanje na sajam
ISH CIHE 2019

Kliknite na sliku ispod

ISH CIHE 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Peking na sajam ISH CIHE 2019 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam ISH CIHE u Peking u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim