Pozivamo vas da sa nama putujete u Keln na veliki međunarodni sajam slatkiša i biskvita ISM 2020. Sajam ISM 2020 se održava u terminu 02/05.02.2020.

Sajam ISM 2020 pokriva sledeće oblasti: čokolada i proizvodi od čokolade, slatkiši od šećera, biskviti, gotove grickalice, voćne grickalice, doručak uključujući: kafu, čaj i kakao, sladoled i zamrznute poslastice, stručna udruženja, izdavačke kuće.

Manifestacija Prosweets 2020 se održava paralelno i pokriva sledeće oblasti: sirovine i dodaci u proizvodnji poslastica, materijali za pakovanje u industriji poslastica, mašine za pakovanje poslastica, mašine i oprema za industriju poslastica, tehnologija klimatizacije i hlađenja u procesu proizvodnje poslastica, sigurnost hrane i upravljanje kvalitetom u proizvodnji poslastica, automatizacija, obrada podataka, kontrolna tehnologija u proizvodnji poslastica, operativna oprema i pomoćni uređaji za proizvodnju poslastica, organizacije, izdavači ...

U aranžman ISM su uključeni SVI troškovi putovanja, pa naknadnih doplata na licu mesta NEMA!

Putovanje na sajam
ISM 2020

Kliknite na sliku ispod

ISM 2020

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Korišćenjem kontakt forme saglasni ste sa čuvanjem i korišćenjem podataka koje šaljete, a u skladu sa Izjavom o privatnosti naše stranice.

Naš predlog programa putovanja u Keln na sajam ISM 2020 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam ISM 2020 u Keln u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim