Hvala što ste nam i ove godine poklonili poverenje i sa nama putovali u Keln na veliki međunarodni sajam slatkiša i biskvita ISM 2020. Sajam ISM 2020 se održao u terminu 02/05.02.2020.

Sajam ISM 2020 pokriva sledeće oblasti: čokolada i proizvodi od čokolade, slatkiši od šećera, biskviti, gotove grickalice, voćne grickalice, doručak uključujući: kafu, čaj i kakao, sladoled i zamrznute poslastice, stručna udruženja, izdavačke kuće.

Manifestacija Prosweets 2020 se održava paralelno i pokriva sledeće oblasti: sirovine i dodaci u proizvodnji poslastica, materijali za pakovanje u industriji poslastica, mašine za pakovanje poslastica, mašine i oprema za industriju poslastica, tehnologija klimatizacije i hlađenja u procesu proizvodnje poslastica, sigurnost hrane i upravljanje kvalitetom u proizvodnji poslastica, automatizacija, obrada podataka, kontrolna tehnologija u proizvodnji poslastica, operativna oprema i pomoćni uređaji za proizvodnju poslastica, organizacije, izdavači ...

U aranžman ISM su bili uključeni SVI troškovi putovanja, pa naknadnih doplata na licu mesta nije bilo!

Putovanje na sajam
ISM 2020

ISM 2020

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

    Korišćenjem kontakt forme saglasni ste sa čuvanjem i korišćenjem podataka koje šaljete, a u skladu sa Izjavom o privatnosti naše stranice.

    Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

    Vaš TTI tim

    Ovo putovanje je već završeno. Za aktuelnu ponudu kliknite