Pozivamo vas da sa nama putujete u Minhen na veliki međunarodni sajam sportske opreme ISPO 2020. Sajam ISPO 2020 se održava u terminu 26/29.01.2020.

Sajam ISPO pokriva sledeće oblasti: lsportska odeća, obuća, moda, timski sportovi, pomoćni artikli, sportovi na otvorenom prostoru, fitness, trekking, badminton, skvoš, tenis, stoni tenis, snowboards, skijanje, nordijsko skijanje, mašine, oprema, klizaljke, licencirani proizvodi, van-sezonski i artikli za letnje sportove, tkanine i lakna. Segmenti izložbe: skijanje, fitness, predstave, daske, sportski stil, sport na otvorenom prostoru, trendovi i inovacije. Zajedno sa ISPO Healthstyle - platforma za sportsku i industriju zdravog načina života: proizvodi, odeća i tekstil, pribor i servisi. Tri teme: "Sportovi i Performansi", "Aktivnost i Udobnost" i "Telo i Nega"...

Molimo za blagovremene prijave za putovanje u aranžmanu ISPO. Mesta su ograničena!

Putovanje na sajam
Ispo 2020

Kliknite na sliku ispod

Ispo 2020

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Korišćenjem kontakt forme saglasni ste sa čuvanjem i korišćenjem podataka koje šaljete, a u skladu sa Izjavom o privatnosti naše stranice.

Naš predlog programa putovanja u Minhen na sajam Ispo 2020 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam Ispo 2020 u Minhen u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim