Pozivamo vas da sa nama putujete u Šangaj na međunarodni sajam sportske opreme ISPO Shanghai 2019 se ove godine održava u terminu 05/07.07.2019.

Sajam ISPO Shanghai 2019 pokriva sledeće teme: zdravlje i fitnes, trčanje, vodeni sportovi, sportovi na otvorenom, proizvodnja i snabdevači...

Paralelno, na istom sajmištu, se održava i manifestacija Sports Tech Asia koja je bavi temom sportske opreme

Putovanje na sajam
ISPO Shanghai 2019

Kliknite na sliku ispod

ISPO Shanghai 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Šangaj na sajam ISPO 2019 možete pogledati OVDE.

U cenu aranžmana Ispo Shanghai je uključeno sledeće: povratni prevoz avionom ekonomskom klasom sa uključenim svim taksama u zemlji i inostranstvu na relaciji Beograd - Moskva - Šangaj, transferi na relaciji aerodrom - hotel - aerodrom u Šangaju, smeštaj u centralnoj zoni Šangaja u hotelu sa tri zvezde u dvokrevetnoj sobi (tuš-WC) na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto), stalna ulaznica za posetu manifestaciji (preregistracija), polisa zdravstvenog osiguranja tokom puta, organizacija i detaljne pisane informacije o putovanju.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam ISPO 2019 u Šangaj u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim