Pozivamo Vas na putovanje u Nurnberg na sajam IWA 2019 koji se ove godine održava u terminu 08/11.03.2019. Kontaktirajte nas, prijave su u toku!

Sajam IWA posvećen je naoružanju i bezbednosti i pokriva sledeće oblasti: pištolji, komponente pištolja i mašine, sigurnost pištolja, municija i punjenje za lov i sportsko streljaštvo, optika - elektronika za spoljni prostor, noževi, odeća, pokloni, proizvodi za otvoren prostor, pribor za streljaštvo, pribor za lov, stručne informacije ...

U aranžman IWA 2019 su uključeni SVI troškovi putovanja: povratni prevoz avionom ekonomskom klasom na relaciji Beograd - Cirih - Nirnberg sa uključenim svim taksama u zemlji i inostranstvu, povratni transferi aerodrom-hotel i svakodnevni transferi hotel - sajam - hotel prema programu javnim prevozom, smeštaj u Nirnbergu u hotelu sa 3 ili 4 zvezdice (po izboru) u dvokrevetnoj sobi (tuš-wc) na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom, stalna sajamska ulaznica (uz uslove koje posetilac mora da ispuni pre pribavljanja iste / kontaktirajte nas za detalje), troškovi zdravstvenog osiguranja tokom puta, organizacija i detaljne informacije o putovanju.

Putovanje na sajam
IWA 2019

Kliknite na sliku ispod

IWA 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Nirnberg na sajam IWA 2019 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam IWA 2019 u Nirnberg u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim