Pozivamo vas da sa nama putujete u Frankfurt na veliki svetski sajam rasvete Light and Building 2020. Sajam Light and Building 2020 se održava u terminu 08/13.03.2020.

Sajam Light and Building 2020 pokriva sledeće oblasti: arhitektonska rasveta i dizajn rasvete, tehnička rasveta i lampe, komponente i pribor za tehnologiju rasvete, lampe, tehnička rasveta za specijalne namene (scenska rasveta i emergency rasveta), upravljanje rasvetom, tehničko unutrašnje osvetljenje za kancelarije, prodavnice i arhitktura, spoljna rasveta - ulična rasveta. Dekorativna rasveta: moderni dizajn, spoljna rasveta za kuću i baštu. Dekorativna rasveta: klasična. Led diode i pakovanje, energetski efikasna rešenja za građevinske sisteme i električne instalacije / građevinska infrastruktura, električne instalacije i mrežna tehnologija, dizajnerski orijentisane električne instalacije i tehnologija građevinskih sistema, automatizacija objekata, sigurnosni sistemi...

Putovanje na sajam
Light and Building 2020

Light and Building 2020

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

    Korišćenjem kontakt forme saglasni ste sa čuvanjem i korišćenjem podataka koje šaljete, a u skladu sa Izjavom o privatnosti naše stranice.

    Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

    Vaš TTI tim

    Ovo putovanje je već završeno. Za aktuelnu ponudu kliknite