Pozivamo vas da nam se pridružite i sa nama putujete u Moskvu na međunarodni sajam vazduhoplovstva Maks 2019, koji se ove godine održava u terminu 27.08./01.09.2019.

Sajam Maks 2019 će fanove avio industrije upoznati sa sledećim aktuelnim temama: letelice svih vrsta i njihova primena, oklopna vozila i oprema, raketni sistemi, svemirska i satelitska tehnologija, opremanje flote, tehnologija raketnih i motora za avione, klasično naoružanje, eksplozivi, oprema za avione za kopno i vazduh, komunikacioni sistemi za bojišta i komandu, navigacija, kontrola leta i sigurnosni sistemi, materijali i tehnologije, naoružanje za avione i odbrambeni sistemi, kompjuterske tehnologije, oprema za uzletišta, konverzione tehnologije...

U aranžman Maks 2019 uključeni su sledeći troškovi putovanja: povratni prevoz avionom (ekonomska klasa) na relaciji Beograd-Moskva sa uključenim svim taksama u zemlji i inostranstvu, povratni transferi aerodrom-hotel u Moskvi, smeštaj u Moskvi u hotelu sa tri zvezdice u širem centru grada u dvokrevetnim sobama (tuš-wc) na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom, zdravstveno osiguranje za vreme boravka u Rusiji, organizacija i detaljne pisane informacije o putovanju.

Putovanje na sajam
Maks 2019

Kliknite na sliku ispod

Maks 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Korišćenjem kontakt forme saglasni ste sa čuvanjem i korišćenjem podataka koje šaljete, a u skladu sa Izjavom o privatnosti naše stranice.

Naš predlog programa putovanja u Moskvu na sajam Maks 2019 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam Maks 2019 u Moskvu u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim