Pozivamo vas da sa nama putujete u Milano na veliki međunarodni sajam klimatizacije MCE 2020. Mostra Convegno 2020 se održava u terminu 17/20.03.2020.

Sajam MCE 2020 pokriva sledeće oblasti: Četiri glavna sektora: Grejanje (komponente za postrojenja, implementi, alati ...), Hlađenje (klimatizacija, ventilacija, komercijalno i industrijsko hlađenje ...), Voda (Expobagno, vodoinstalaterstvo, tretman vode ...), Energija (fotovoltaika, solarna termalna energija, bio goriva, kogeneracija, izolacija ...), automatizacija objekata...

Putovanje na sajam
MCE - Mostra Convegno 2020

Kliknite na sliku ispod

Mostra Convegno 2020

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Korišćenjem kontakt forme saglasni ste sa čuvanjem i korišćenjem podataka koje šaljete, a u skladu sa Izjavom o privatnosti naše stranice.

Naš predlog programa putovanja u Milano na sajam MCE 2020 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam Mostra Convegno 2020 u Milano u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim