Pozivamo vas da sa nama putujete u Diseldorf na veliki svetski forum medicine Medica 2019. Sajam Medica 2019 se ove godine održava u terminu 18/21.11.2019.

Tradicionalno svetski forum medicine Medica sačinjavaju sajam i kongres.

  • MEDICA - Svetski forum medicine – sajam i kongres Medica (tematika: elektromedicina / medicinska tehnologija, laboratorijska oprema, dijagnostika, fizioterapija / ortopedska tehnika, pribor i potrošni materijal za praksu i bolnice, IT i komunikaciona tehnologija, medicinske usluge i izdavačka delatnost ...)
  • ComPaMED - Međunarodni stručni sajam vrhunskih tehnoloških rešenja u medicinskoj tehnici (tematika: sertifikacione organizacije i organizacije za procenu - oprema za sterilne prostorije - oprema i servisi - komponente, delovi, proizvođači originalne opreme, primena kompjutera, konsultanti, dizajn, servisi za istraživanje i razvoj, elektro i elektronske komponente, filtracija, kontrola instrumenata i kvaliteta, laboratorijska oprema, oprema za proizvodnju, proizvodni servisi, materijali, sirovine-materijali, polugotovi proizvodi, kalupiranje i ekstrakcija, pakovanje, obeležavanje, štampa / bar kodiranje, sterilizacija, cevi u medicini ...)
  • U osnovni aranžman Medica 2019 uključeni su SVI troškovi putovanja, pa naknadnih doplata na licu mesta NEMA!

Putovanje na sajam
Medica 2019

Kliknite na sliku ispod

Medica 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Korišćenjem kontakt forme saglasni ste sa čuvanjem i korišćenjem podataka koje šaljete, a u skladu sa Izjavom o privatnosti naše stranice.

Naš predlog programa putovanja u Diseldorf na sajam i kongres Medica 2019 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam Medica 2019 u Diseldorf u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim