Pozivamo vas da sa nama putujete u Pariz na veliku svetsku manifestaciju na temu unutrašnje bezbednosti, Milipol. Sajam Milipol 2019 se ove godine održava u terminu 19/22.11.2019.

Sajam Milipol pokriva sledeće teme: prenos - komunikacija - pozicioniranje - autentifikacija - kontrola ulaza - nadzor - informaciona tehnologija - optika - optronika - konsultacije - obuka - servisi - mobilno oružje - municija - lična oprema - materijali - veliki rizici - upravljanje rizicima - civilne hitne službe - specifične razne tehnologije - korporacije i mediji...

U aranžman Milipol 2019 uključeni su SVI troškovi putovanja, pa naknadnih doplata na licu mesta NEMA!

Putovanje na sajam
Milipol 2019

Kliknite na sliku ispod

Milipol 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Korišćenjem kontakt forme saglasni ste sa čuvanjem i korišćenjem podataka koje šaljete, a u skladu sa Izjavom o privatnosti naše stranice.

Naš predlog programa putovanja u Pariz na sajam Milipol 2019 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam Milipol 2019 u Pariz u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim