Pozivamo Vas da sa nama putujete u Berlin na stručni kongres Omnisecure 2019. Ove godine velika stručna izložba i kongres Omnisecure 2019 se održava u terminu 21/23.01.2019. Prijave su u toku!

Omnisecure 2019 je posvećen temi sigurnih i pametnih digitalnih rešenja i pametnih ID kartica (smart cards). Ove godine kongres će staviti poseban akcenat na oblasti kao što su: sigurnost, cloud computing, smart grid, smart merenje, e-energetika, e-ticketing, e-plaćanje, e-ID, e-uprava, RFID, NFC, e-zdravstvo, nPA, plaćanje na daljinu, mobilno plaćanje, elektronska identifikacija, povezanost, industrija 4.0, bankarstvo...

U aranžman Omnisecure 2019 su uključeni svi troškovi koji se tiču putovanja: povratni avio prevoz na relaciji Beograd - Berlin sa svim uključenim taksama, povratni transferi na relaciji aerodrom - hotel, hotelski smeštaj u Berlinu tokom održavanja kongresa Omnisecure u centralno lociranom hotelu sa 3* na bazi noćenja sa doručkom, svakodnevni povratni transferi na relaciji hotel - kongresni centar, zdravstveno osiguranje, organizacija i detaljne pisane informacije o putovanju...

Za učešće na kongresu Omnisecure 2019 potrebno je platiti kotizaciju koja iznosi od 380 do 1280 eur u zavisnosti od datuma uplate, sektora rada i sl. Više informacija o samom događaju i registracija raspoloživi su ovde. Uplatu kotizacije možete izvršiti i preko nas!

Putovanje na sajam
Omnisecure 2019

Kliknite na sliku ispod

Omnisecure 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Berlin na sajam Omnisecure 2019 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na Omnisecure 2019 u Berlin u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim