Pozivamo vas da sa nama putujete u Frankfurt na međunarodni sajam papirne galanterije Paperworld 2020. Sajam Paperworld 2020 se održava u terminu 25/28.01.2020.

Sajam Paperworld 2020 sastoji se iz sledećih celina:

 • Paperworld - Međunarodni stručni sajam pribora za pisanje i kancelarijske opreme (tematika: Kancelarija - kancelarijska oprema za poslovanje: kanc. oprema, pribor za pisanje i crtanje, Remanexpo, međunarodna roba. Pribor za pisanje - papir i pribor za pisanje za kućnu upotrebu: školski pribor, pribor za pisanje, međunarodni dobavljači ...)
 • Creativeworld - Stručni sajam opreme za hobi, umetnost i zanatstvo (tematika: hobi i zanatstvo, oprema za grafičare i umetnike, zanatstvo, dizajn tekstila, dekorativno zanatstvo...)
 • U aranžman Paperworld 2020 su uključeni SVI troškovi putovanja, pa naknadnih doplata na licu mesta nema!

  Putovanje na sajam
  Paperworld 2020

  Kliknite na sliku ispod

  Paperworld 2020

  ili

  Dozvolite da
  Vas mi kontaktiramo

  Korišćenjem kontakt forme saglasni ste sa čuvanjem i korišćenjem podataka koje šaljete, a u skladu sa Izjavom o privatnosti naše stranice.

  Naš predlog programa putovanja u Frankfurt na sajam Paperworld 2020 možete pogledati OVDE.

  Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam Paperworld 2020 u Frankfurt u najkraćem mogućem roku.

  Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

  Vaš TTI tim