Pozivamo vas da sa nama putujete u Istanbul na međunarodni sajam industrije plastike Plast Eurasia 2019. Sajam Plast Eurasia 2019 se ove godine održava u terminu 04/07.12.2019.

Sajam Plast Eurasia pokriva sledeće teme: mašine i materijali za industriju plastike, kalupi, plastični proizvodi, sirovine, tehnologija pakovanja plastike, tehnologija i proizvodi od gume. Zajedno sa CHEMISTRY EURASIA - hemikalije, sirovine, industrija pokrovnih materijala, mašine i oprema, proizvodni sistemi i tehnologije. COMPOSITE ISTANBUL - kompozitni proizvodi i primena, sirovine, međuproizvodi, proizvodna tehnologija, mašine i oprema...

Putovanje na sajam
Plast Eurasia 2019

Kliknite na sliku ispod

Plast Eurasia 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Korišćenjem kontakt forme saglasni ste sa čuvanjem i korišćenjem podataka koje šaljete, a u skladu sa Izjavom o privatnosti naše stranice.

Naš predlog programa putovanja u Istanbul na sajam Plast Eurasia 2019 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam Plast Eurasia 2019 u Istanbul u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim