Pozivamo Vas na putovanje u Istanbul na sajam REW 2019 koji se ove godine održava u terminu 21/24.03.2019. Kontaktirajte nas, prijave su u toku!

Sajam REW 2019 bavi se temama kao što su reciklaža, ekološke tehnologije i upravljanje otpadom. Bliže, sajam REW pokriva sledeće oblasti: sakupljanje otpada, uređaji za transportovanje, mašine za sortiranje otpada, uređaji za sitnjenje i prese, mašine za đubrenje, sterilizatori medicinskog otpada, membrane / tehnologija membrana, uređaji za isušivanje, opšta oprema koja se koristi u ekološkim tehnologijama, vozila za čišćenje urbanih sredina, postrojenja za merenje i analize - postrojenja za biološku obradu, regularno skladištenje, preradu medicinskog otpada, reciklažu, đubrenje, preradu otpadnih voda, biogas, solarna energija, energija vetra, kogeneracija - usluge sakupljanja otpada / transport i sortiranje, regularno skladištenje / deponije, reciklaža / reciklirani materijali, čišćenje urbanih sredina, merenje / analize / laboratorije ...

U aranžman REW 2019 su uključeni sledeći troškovi putovanja: prevoz avionom ekonomskom klasom na relaciji Beograd–Istanbul–Beograd sa uključenim svim taksama u zemlji i inostranstvu, transferi aerodrom–hotel–aerodrom u Istanbulu, smeštaj u Istanbulu u centralnoj zoni grada u hotelu sa tri zvezde u dvokrevetnim sobama (tuš-WC) na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom, stalna ulaznica za sajam (preregistracija), zdravstveno osiguranje tokom puta, organizacija i detaljne informacije o putovanju.

Putovanje na sajam
REW 2019

Kliknite na sliku ispod

REW 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Istanbul na sajam REW 2019 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam REW 2019 u Istanbul u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim