Pozivamo vas da sa nama putujete u Moskvu na međunarodnu izložbu industrije pakovanja. Sajam Rosupack 2019 se ove godine održava u terminu 18/21.06.2019.

Međunarodna izložba Rosupack pokriva sledeće teme: Oprema: za generalno pakovanje, za pakovanje u kozmetici i farmaciji, za pakovanje hrane i tečnosti, za sve vrste pakovanja, za konverziju, priprema za štampu, štampa, dekorativno pakovanje. Ambalaža: pića i tečnosti, za prehrambene proizvode, u kozmetici i farmaciji, ambalaža za sve proizvode, industrijsko pakovanje, elitna ambalaža, luksuzna ambalaža i omoti za poklone. Konteineri, sirovine i potrošni materijali: sirovine, potrošni materijal, film. Etiketiranje: oprema za proizvodnju etiketa, etiketiranje, bar kodiranje. Logistika i skladištenje: utovar, istovar, skladištenje, sekundarno pakovanje, slanje, skladište...

Putovanje na sajam
Rosupack 2019

Kliknite na sliku ispod

Rosupack 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Moskvu na sajam Rosupack 2019 možete pogledati OVDE.

U cenu aranžmana Rosupack je uključeno sledeće: Povratni prevoz avionom (ekonomska klasa) na relaciji Beograd-Moskva sa uključenim svim taksama u zemlji i inostranstvu, povratni transferi aerodrom-hotel u Moskvi, stalna ulaznica za posetu izložbi, smeštaj u Moskvi u hotelu sa tri zvezdice u širem centru grada u dvokrevetnim sobama (tuš-wc) na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom, zdravstveno osiguranje za vreme boravka u Rusiji, organizacija i detaljne informacije o putovanju.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam Rosupack 2019 u Moskvu u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim