Pozivamo Vas da sa nama putujete u Bolonju na veliku međunarodnu izložbu iz oblasti građevinarstva SAIE 2018. Sajam SAIE 2018 se ove godine održava u terminu 17/20.10.2018. Molimo za blagovremene rezervacije s obzirom na veličinu događaja!

Sajam SAIE ove godine obrađuje sledeće teme: obnovljivi izvori energije i smanjenje potrošnje energije, tehnologije za izgradnju, drvene strukture, IT sistemi / usluge, vodootporni materijali / geotekstili, hemija u građevinskoj industriji, termo akustični izolacioni proizvodi, postavljanje krovova i spoljno oblaganje objekata, cigle, sistemi za građenje, komponente i podsistemi, prefabrikovane strukture, materijali i elementi, kanalizacija i prerada vode, tehnički instrumenti i ispitivanje, kontrola i oprema za merenje, alati i sistemi za učvršćivanje, prevencija incidenata, bezbednost, građevinske mašine, oprema i tehnologije, industrijska vozila, specijalne mašine i oprema za građevinske radove, skele i šalovanje, stručna štampa...

Putovanje na sajam
SAIE 2018

Kliknite na sliku ispod

SAIE 2018

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Bolonju na sajam SAIE 2018 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim