Salon Du Bourget 2019

Pozivamo vas da sa nama putujete u Pariz na manifestacije na temu avijacije. Sajam Salon Du Bourget 2019 ove godine otvara vrata za ljubitelje avio industrije u terminu 17/23.06.2019.

Salon du Bourget pokriva sledeće teme: konstrukcija aviona, svemir, svemirski brodovi, satelitska komunikacija, motori za avione, izvor energije za vazdušni prostor i oprema povezana sa tim, sistemi za oružje, piloti i pomoć u navigaciji, oprema i sistemi za letenje, enterijer aviona, podugovaranje, mehanički delovi i obrada metala, kompozitni materijali i obrada površina, održavanje, rezervni delovi, transport, usluge, oprema i usluge na aerodromima...

Putovanje na sajam
Salon du Bourget 2019

Kliknite na sliku ispod

Salon du Bourget 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Pariz na sajam Salon du Bourget 2019 možete pogledati OVDE.

U cenu aranžmana Salon du Bourget je uključeno sledeće: prevoz avionom ekonomskom klasom na relaciji Beograd-Pariz-Beograd sa uključenim svim taksama u zemlji i inostranstvu, povratni transferi vozom na relaciji aerodrom - stanica "Gare du Nord" u Parizu, smeštaj u centralnoj zoni grada u hotelu sa tri zvezde u dvokrevetnoj sobi (tuš-WC) na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom, prevoz gradskim prevozom na relaciji hotel-sajmište, zdravstveno osiguranje u dužini putovanja, dvodnevna ulaznica za izložbu, organizacija putovanja i detaljne pisane informacije o putovanju.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam Salon du Bourget u Pariz u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim