Pozivamo Vas na putovanje u Moskvu na sajam Securika Mips 2019 koji se ove godine održava u terminu 19/22.03.2019. Kontaktirajte nas, prijave su u toku!

Sajam Securika Mips upoznaće nas sa tehnologijom zaštite, sigurnosti i protivpožarne zaštite. Ova manifestacija pokriva sledeće oblasti: sigurnosna tehnologija. CCTV i nadzor. protivpožarna zaštita. oprema za spasavanje i sigurnost na radu. zaštita podataka, smart cards, ID tehnologije, oprema za bankarstvo...

U aranžman Securika Mips 2019 su uključeni sledeći troškovi putovanja: povratni prevoz avionom (ekonomska klasa) na relaciji Beograd-Moskva sa uključenim svim taksama u zemlji i inostranstvu, povratni transferi na relaciji aerodrom-hotel u Moskvi, stalna ulaznica za posetu izložbi, smeštaj u Moskvi u hotelu sa tri zvezdice u dvokrevetnim sobama (tuš-wc) na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom, zdravstveno osiguranje za vreme boravka u Rusiji, organizacija i detaljne informacije o putovanju.

Putovanje na sajam
Securika Mips 2019

Kliknite na sliku ispod

Securika Mips 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Moskvu na sajam Securika Mips 2019 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam Securika Mips 2019 u Moskvu u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim