Pozivamo Vas da sa nama putujete u Esen na svetski forum o bezbednosti i zaštiti od požara Security Essen 2018. Sajam Security Essen 2018 se ove godine održava u terminu 25/28.09.2018. Molimo za blagovremene rezervacije s obzirom na veličinu događaja!

Ovogodišnja tematika foruma Security Essen 2018 pokriva oblasti kao što su: mehanički sistemi za bezbednost, tehnološka i konstrukciona zaštita od požara, oprema za kontrolu i nadzor/informacioni sistemi za centralne kontrolne prostorije, alarmi za upade i krađe, protivpožarni alarmi, oprema za upozorenje na dim i gas, oprema za zaštitu podataka, individualna postrojenja za sisteme elektronske bezbednosti, specijalna vozila i oprema za vozila, zaštita u bliskoj borbi, lična oprema, zaštitna odeća, oprema za merenje, sistemi za detekciju kriminala, usluge nadzora i čuvanja, organizacija, planiranje, obuka, specijalizovana litetratura, instalacija, dokumentacija i održavanje, sajber sigurnost, ekonomska sigurnost....

Putovanje na forum
Security Essen 2018

Kliknite na sliku ispod

Securuty Essen 2018

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Esen na forum Essen Security 2018 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim