Pozivamo Vas na putovanje u Pariz na sajam poljoprivrede Sia i Sima 2019 koji se ove godine održava u terminu 23.02./03.03.2019. Kontaktirajte nas, prijave su u toku!

Sajam SIA 2019 se održava u terminu 23.02/03.03.2019. i pokriva sledeće oblasti: uzgoj stoke i sve vezano za to. Prehrambeni proizvodi. Usevi i sadnice. Poljoprivredni servisi i profesije ...

Sajam SIMA 2019 se održava u terminu 24/28.02.2019. i pokriva sledeće oblasti: vuča, oranje, oprema za žetvu, servisi. Profesionalna oprema za zelene površine. Irigacija. Ruralne sredine i šume, energija dobijena iz drveta. Servisi i institucije. Zaštita biljaka. Oprema za tropske i specijalne useve. Usevi, žetva, skladištenje, pakovanje repe, krompira, voća i povrća. Rukovanje, transport. Biogas. Oprema za mužu i ishranu životinja. Skladišta. Rezervni delovi i komponente, precizna poljoprivreda, servisi ...

U aranžman Sia Sima 2019 su uključeni svi troškovi koji se tiču putovanja: prevoz avionom ekonomskom klasom na relaciji Beograd-Pariz-Beograd sa uključenim svim taksama u zemlji i inostranstvu, povratni transferi vozom na relaciji aerodrom - stanica "Gare du Nord" u Parizu, smeštaj u centralnoj zoni grada u hotelu sa tri zvezde u dvokrevetnoj sobi (tuš-WC) na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom, prevoz gradskim prevozom na relaciji hotel-izložba, zdravstveno osiguranje u dužini putovanja, organizacija putovanja i detaljne pisane informacije o putovanju.

Putovanje na sajam
ISE 2019

Kliknite na sliku ispod

Sia Sima 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Pariz na sajam SIA i SIMA 2019 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam poljoprivrede Sia Sima 2019 u Pariz u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim