Pozivamo vas da nam se pridružite i sa nama putujete u Šangaj na sajam Sial 2019. Izložba Sial koncentriše se na temu inovacija u prehrambenoj industriji i ove godine se održava u terminu 14/16.05.2019.

Sajam SIAL obrađuje sledeće teme: prehrambeni sastojci, sveže meso i iznutrice, voće i povrće, suvo voće, zamrznuti i konzervirani proizvodi, vino i alkoholno piće, bezalkoholna pića, profesionalni servisi i štampa, namirnice, oprema i materijali, halal proizvodi, mlečni proizvodi, čaj i kafa, servisi u ugostiteljstvu, organski proizvodi, delikatesi, začini, riba, čokolada, maslinovo ulje, slatkiši i grickalice...

Aranžman SIAL obuhvata sledeće troškove putovanja: povratni prevoz avionom ekonomskom klasom sa uključenim svim taksama u zemlji i inostranstvu na relaciji Beograd - Moskva - Šangaj, transferi na relaciji aerodrom - hotel - aerodrom u Šangaju, smeštaj u centralnoj zoni Šangaja u hotelu sa tri zvezde u dvokrevetnoj sobi (tuš-WC) na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto), stalna ulaznica za posetu izložbi (preregistracija), polisa zdravstvenog osiguranja tokom puta, organizacija i detaljne pisane informacije o putovanju.

Putovanje na sajam
SIAL 2019

Kliknite na sliku ispod

SIAL 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Šangaj na sajam SIAL 2019 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam SIAL u Šangaj u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim