Pozivamo vas da sa nama putujete u Minhen na izložbu na temu logistike, mobilnosti, IT-a i upravljanja lancem nabavki. Sajam Transport Logistic 2019 se ove godine održava u terminu 04/07.06.2019.

Sajam Transport Logistic obrađuje sledeće teme: transport tereta i logistički servisi, sistemi transporta tereta, IT / telematika, e-business, telekomunikacije, intralogistika, sistemi za upravljanje skladištima, auto ID, pakovanje ...

Putovanje na sajam
Transport Logistic 2019

Kliknite na sliku ispod

Transport Logistic 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Minhen na sajam Transport Logistic 2019 možete pogledati OVDE.

U aranžman Transport Logistic su uključeni SVI troškovi putovanja, pa doplata na licu mesta nema. Aranžman obuhvata sledeće troškove: povratni prevoz avionom ekonomskom klasom na relaciji Beograd - Minhen sa uključenim svim taksama u zemlji i inostranstvu, povratni transferi aerodrom - hotel i povratni transferi hotel - sajam javnim gradskim prevozom prema programu, smeštaj u Minhenu u širem centru grada u hotelu sa tri zvezde u dvokrevetnoj sobi (tuš-WC) na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom, stalna ulaznica za sajam, troškovi zdravstvenog osiguranja tokom puta, organizacija i detaljne pisane informacije o putovanju.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam Transport Logistic u Minhen u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim