Pozivamo vas da sa nama putujete u Moskvu na veliki međunarodni sajam pakovanja Upakovka 2020. Sajam Upakovka 2020 se održava u terminu 28/31.01.2020.

Sajam Upakovka 2020 pokriva sledeće oblasti: mašine i uređaji za pakovanje, mašine i oprema za pakovanje farmaceutskih i kozmetičkih proizvoda, mašine i oprema za pakovanje poslastica i pekarskih proizvoda, mašine i oprema za pakovanje pića i tehnologije punjenja, mašine i oprema za završno pakovanje materijala, mašine i oprema za štampanje materijala za pakovanje, mašine za proizvodnju materijala za pakovanje i komponente, materijali i sredstva za pakovanje, komplementarna tehnika i tehnologija, logistika, oprema za skladištenje, usluge...

Molimo za blagovremene prijave za putovanje u aranžmanu Upakovka. Mesta su ograničena!

Putovanje na sajam
Upakovka 2020

Kliknite na sliku ispod

Upakovka 2020

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Korišćenjem kontakt forme saglasni ste sa čuvanjem i korišćenjem podataka koje šaljete, a u skladu sa Izjavom o privatnosti naše stranice.

Naš predlog programa putovanja u Moskvu na sajam Upakovka 2020 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam Upakovka 2020 u Moskvu u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim